Ga naar de inhoud

Leerwerktraject

           Houdt u van de natuur en zou u er graag in willen werken?

           Ontvangt u op dit moment een bijstandsuitkering?

Dan ben u de geschikte kandidaat voor het leerwerktraject Werken in ‘t groen.
 
 
Gegarandeerde uitstroom naar werk
Voor het onderhoud en beheer van onze mooie groene omgeving hebben GS-personeel en Goedlandt in samenwerking met de Regionale Sociale Dienst de opleiding tot veldmedewerker ontwikkeld.  De opleiding is een leerwerktraject, u volgt een cursus en tegelijkertijd gaat u aan het werk op een landgoed, een recreatiepark en bij een hovenier.
Met het diploma op zak gaat u direct aan de slag bij een hovenier.

Veldmedewerkers (M/V) gezocht

Opleiding gaat snel van start
Eind januari start deze unieke opleiding en er is helaas maar beperkt plaats. Wij zoeken daarom uiterst gemotiveerde mensen die ons gaan helpen de natuur van de Utrechtse Heuvelrug zo goed mogelijk te onderhouden.

Aan het werk in ’t groen
De natuur van de Utrechtse Heuvelrug maakt het tot een uniek gebied. De Heuvelrug is het grootste aaneengesloten bosgebied van de Randstad, het vormt als het ware een grote achtertuin voor miljoenen Nederlanders. Het is er bijzonder recreëren, wonen en ondernemen. Met de steeds grotere populariteit van groene recreatie groeit ook de werkgelegenheid in het park- en bosbeheer voor gemotiveerde natuurliefhebbers. Mits ze een goede opleiding hebben genoten.

Waar moet een veldmedewerker minimaal aan voldoen?

  • U bent gezond van lijf en leden
  • U wilt graag buiten werken
  • U bent niet bang om veel uren te draaien
  • U houdt altijd rekening met uw veiligheid en die van uw collega’s
  • U kunt goed met uw handen werken
  • U beheerst het Nederlands goed in woord en geschrift
  • U bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pré)
  • U bent woonachtig op de Utrechtse Heuvelrug of in het Kromme Rijngebied

Wat bieden wij?
Wij bieden veel, maar vragen ook veel van u.  U wordt in 2 maanden opgeleid tot veldmedewerker. U volgt een cursus en loopt tegelijk stage bij een landgoed, recreatiepark en hovenier.  Aan het eind van dit leerwerktraject heeft u kennis van boom- en plantsoorten, park- en tuinaanleg en heeft u duidelijke veiligheidsinstructies gehad in het hanteren van diverse machines zoals bladblazer, bosmaaier, heggenschaar. Ook krijgt u een certificaat voor het werken met een motorzaag. 

Certificaat
Cursisten sluiten de opleiding af met een certificaat VCA en EHBO met aandacht voor geïsoleerde arbeid.
De cursus en stage zijn zo ingericht dat degenen die deze met succes hebben afgerond, geschikt zijn voor het vervullen van vacatures bij werkgevers in ‘t groen. 

Zoals u ziet is dit een zéér speciale opleiding met maar plaats voor 10 uiterst gemotiveerde  natuurliefhebbers. U kunt zich vanaf vandaag aanmelden door u op te geven bij uw participatiecoach/klantmanager of direct bij GS-personeel via onze speciale online vacature: http://smrtr.io/8XP5EQ