Ga naar de inhoud

Plan uitvoering

Plan uitvoering

Zijn het plan en de financiering eenmaal rond dan kunnen wij op uw verzoek ook zorgen voor de uitvoering van het plan. Wij nemen de rol van projectmanager graag op ons wetende dat projectmanagers met een specialisatie in duurzame landgoederen schaars zijn.

Soorten van aanpak
U kunt bij de uitvoering uit meerdere mogelijkheden kiezen. Bijvoorbeeld:  Wij schrijven een bestek en organiseren voor u een aanbesteding. Of u kiest voor de formering van een bouwteam onder onze coördinatie.
 
Bouwteam
Onze voorkeur gaat uit naar een bouwteam. Bij de bouw van een nieuw huis kan het bestek tot op de steen nauwkeurig worden uitgerekend en geoffreerd. Maar bij een oud monumentaal pand kun je in iedere fase voor nieuwe verrassingen komen te staan. Die verrassingen motiveren een aannemer om alle risico’s af te dekken in zijn offerte, hetgeen kostenverhogend werkt.  Bij een bouwteam constructie kunnen we een open calculatie hanteren. We spreken per werkzaamheid af exact hoeveel uren en materialen nodig zijn.
 
Belangrijk nog te vermelden dat wij graag willen dat u helemaal tevreden bent zolang wij voor u aan het werk zijn. Per fase evalueren we de voortgang; op basis van die evaluatie neemt u het besluit om met ons een volgende fase in te gaan.
 
 

           Peter van Doorn aan het werk met partner Theo de Groot van Atechpro