Ga naar de inhoud

Projecten landgoedbeheer – Goedlandt

 


Historische moestuin/kwekerij Landgoed Zonheuvel

Naast de projecten met een kop en een staart werken we ook als ‘rentmeester nieuwe stijl’ voor langere periodes. Vanaf 1 januari 2018 is het beheer van het bos op Landgoed Zonheuvel uitgebreid met het park.

Opdrachtgever: Jaap Jongejan, directeur Stichting SBI
​Start: Januari 2021
Opdracht: beheer moestuin


Park, tuin en bos van Landgoed Zonheuvel in Doorn

Naast de projecten met een kop en een staart werken we ook als   ‘rentmeester nieuwe stijl’  voor langere periodes.  Vanaf 1 januari 2018 is het beheer van het bos op Landgoed Zonheuvel uitgebreid met het park en de kwekerij. 

Opdrachtgever: Jaap Jongejan, directeur Stichting SBI
​Start: Januari 2018
Opdracht: Geïntegreerd landgoedbeheer


Openluchttheater Landgoed Zonheuvel

In onze zoektocht naar oude stukken over het bosbeheer stuitten we in het archief van het Maarten Maartenshuis op foto’s van het voormalige Openluchttheater van architect Koen Limperg.  Stichting SBI, eigenaar van Landgoed Zonheuvel, besloot vervolgens om het theater in zijn oude glorie te laten herstellen.

Opdrachtgever: Stichting SBI
Start: Juni 2017
Opdracht:  Regie over alle activiteiten die leidden tot het herstel en de ingebruikname van het Openluchttheater op Landgoed Zonheuvel.


B​os van Landgoed Zonheuvel in Doorn

Naast de projecten met een kop en een staart werken we ook als   ‘rentmeester nieuwe stijl’  voor langere periodes.  Zo zijn we verantwoordelijk
voor het circulaire bosbeheer op Landgoed Zonheuvel. 

Opdrachtgever: Jaap Jongejan, directeur Stichting SBI
​Start: November 2016
Opdracht: Bosbeheer